Objavljen je fenomenalan program devetog OK Festa

 

Foto: promo

Deveto po redu izdanje Nektar OK Festa donosi nam listu sjanih imena iz sveta muzike koji će i ovoga puta priuštiti nezaboravan provod za mnogobrojnu publiku, koja u nacionalni park Sutjeska dolazi iz svih krajeva sveta. Nektar OK Fest 2023 će tokom tri festivalska dana na isto toliko bina, biti epicentar naboljeg provoda, zabave i atmosfere u regionu.

VISA main stage ugostiće fantastična muzička imena, koja će atmosferu u večernjim satima dovesti do usijanja.  Gibonni / dr Nele Karajlić / Goran Bare & Majke / Brkovi / Darko Rundek & Ekipa / Konstrakta / Kolja i Grobovlasnici / Bombaj Štampa / Zoster / Mile Kekin / Sve Barabe / Artan Lili, zaduženi su da rasplešu i zagreju publiku tokom večeri, na svežem planinskom vazduhu. Ova odlična imena, već u samoj najavi garantuju nezaboravan provod, i tek jedan od razloga zašto posetiti Tjentište i Nektar OK Fest i ove godine.

Omiljeni stage najvernije festivalske publike – kampera, Sky Cola OK stage koji je lociran u središtu OK kampa, ove godine donosi i jednu novinu. Publika će umesto u dosadašnja dva, uživati u tri dnevna nastupa, poznatih bendova. Dnevni koncerti na Tjentištu uvek su posebni, nose posebnu energiju i bude posebnu emociju i kod publike, ali i izvođača. Na Sky Cola OK stage-u nastupaju: TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Elemental / Del Arno Band / Obojeni Program / DLM / Detour / Smoke Mardeljano / Repetitor.

Sve ljubitelje elektronske muzike na Nektar OK Festu 2023 očekuju nova, sjajna imena kako u dnevnom programu na SARA OK summer stage-u kraj bazena, tako i na OK After Party, nezaboravnim žurkama koje su rezervisane samo za najneumornije OKfestovsce, ali i za najlepša svitanja na Tjentištu. Ove godine očekuju nas poznata imena svetske elektronske scene, među kojima su – NAKADIA koja je jedna od najistaknutijih DJ-eva današnjice. Moćna djevojka sa Tajlanda koja je provocirala techno revoluciju kod kuće, a potom otišla u Berlin, na Ibicu i dalje. Ona je TOP artist koja svojom zaraznom energijom i besprekornim miksevima dominira plesnim podijima širom sveta. NICK CURLY pre više od deset godina pojavio se na međunarodnoj sceni, i isto toliko dugo u samom je njenom vrhu. Njegov osnovni cilj ostao je isti, kao i kada je kao dečak od 9 godina počeo da svira klavijature: stvarati muziku koja povezuje ljude. OXIA jedan od najcenjenijih francuskih DJ-eva koji je preko 20 godina u ovom poslu i iza koga su brojne turneje koje je radio širom sveta. I naravno to nije sve, jer pored navednih tu si ostala sjajna imena, među kojima su: Kristijan Molnar / Lea Dobricic / Mladen Tomic / Sinisa Tamamovic / SKIN2SKIN aka Lea Dobricic

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

Odličan muzički program, netaknuta priroda, adrenalinski sadržaji, filmske projekcije, promocije knjiga, samo su deo razloga zašto i ove godine treba biti OK i u svom kalendaru rezervisati 14, 15. i 16. jul za OK avanturu na Tjentištu.

Osigurajte svoj OK doživljaj na vreme. Zgrabite jedan od raspoloživih paketa i budite deo još jedne nezaboravne OK avanture na Tjentištu. Paket OK kamp koji podrazumeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival dostupan je putem prodajnog Sistema GIGSTIX u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona. I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 13.7. od 12:00.

Više o festivalskim paketima saznajte na www.okfest.net/#booking.

Share This