Održana promocija albuma Gorana Jovića

 

Foto: Wood

 

Promocija drugog studijskog albuma Gorana Jovića održana je u prijatnom ambijentu Lisabon bara Mts dvorane u Beogradu. 

Velikom broju prisutnih gostiju su o albumu govorili novinarka i muzička urednica Radio Beograda 202 Olga Kepčija, muzički novinar i rok kritičar Petar Janjatović, svetski priznati i poznati fotograf Brajan Rašić, muzički producent ovog albuma i bubnjar Riblje Čorbe Miroslav Milatović Vicko i Goran Jović. 

Album “San koji mi se ne priviđa” u izdanju izdavačke kuće “Fidbox” sadrži 12 pesama i prvi je domaći album koji je nakon tridesetak godina objavljen kao fizičko izdanje u tri formata, kao LP gramofonska ploča, kompakt disk i audio kaseta, a dostupan je i na svim relevantnim digitalnim platformama. Sa ovog albuma su već objavljena tri video spota, i to za pesme Bebo, Spas tražim u rokenrolu i Kafa s tobom. 

Foto: Wood

Joviću su svojim prisustvom na promociji, pored govornika, podršku pružili i muzičari Dragi i Žika Jelić iz YU Grupe, Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh), Nikola Čuturilo, Vidoja Božinović Džindžer, Nikola Zorić i Ivan Stanković iz Riblje Čorbe, Vladimir Negovanović, Arigo Saki, Damjan Dašić (Magic Bush, Bestbeat) i mnogi drugi, kao i brojni novinari i ljudi iz sveta muzike.

17.11.2022.

Share This