Outhide Festival 2019 – Bapske priče

 

 

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru, na dobro poznatoj lokaciji u Park-šumi „Kraljevica“.

Očekuje vas muzički program na 3 zasebna tematska stejdža, brojne aktivnosti u promotivnom periodu i prateće aktivnosti u sedmici pre festivala. Bliži se mali jubilej, pa ova godina predstavlja ogroman zadatak za sve nas, da pokažemo zrelost i spremnost za tu “malu” potvrdu.

Tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je misticizam istočne Srbije i kao što znate, naš tim će nastojati da na originalan način pristupi ovoj temi, a kada kažemo „tim“, mislimo i na sve vas koji osetite potrebu da se kreativno izrazite i to podelite s nama.

Ono što potvrđuje svako ko je nogom kročio na Outhide Festival, jeste zajedništvo koje negujemo i koje nas spaja i to je naš bunt koji ćemo i ove godine provući kao lajtmotiv.

Aftermovie 2018: https://bit.ly/2Hp0wq6

LINE UP:

Alt stage:
Who See
Svemirko
Naopak (Stereo Banana) & Infamous (I.R.S.)
Buč Kesidi
Dimitrije Dimitrijević

Tsaheylu stage:
Kristijan Molnar
Marijan Felver
Kablovi (Mkdsl & Pedja Milutinovic)
Monosaccharide
Coeus

ZALET FESTIVAL / MAHALA BOUNCE!:
Vojislav Killo Killo
Jić
Агос

+ more tba.

Karte za oba festivalska dana po ceni od 800rsd (early bird) možete nabaviti u svim WinWin Shop i Emmi Shop prodavnicama širom Srbije i online putem linka: https://bit.ly/2IgH3oM

Site: www.outhidefestival.com

Share This