Ove sezone februar u mts Dvorani u znaku komedije

 

Foto: promo

 

Mesec februar ove sezone u mts Dvorani obećava smeh i dobru zabavu, zahvaljujući repertoaru bogatom predstavama i mjuziklima, koji su već zabeležili zapažen uspeh tokom prethodnih godina, u poznatom prostoru u centru grada. Naime, od 09. do 16. februara, publika će imati prilike da uživa u mjuziklu Vesele devojke, predstavi ĐUROLOGIJA I četvrtoj predstavi iz opusa Državnog posla: VELIKA SEOBA ARHIVATORA.

Svetski mjuzikl „Vesele devojke“ reditelja Radeta Vukotića koji će biti održan 09. februara muzičko-scenski je spektakl,  koji je adaptacija istoimenog američkog mjuzikla. Ovde Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Ovo je uz pevačke deonice, priča o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Uloge tumače: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Ivana Peters i Svetlana Sretenović.

Đurologija, autorska predstava Branka Đurića, koja se godinama unazad igra u mts Dvorani, biće ponovo izvedena 1o. februara. Đurić je sa ovom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svetu pozorišta i stand up-a, kod nas, ali i u čitavom regionu.

Četvrta u nizu predstava u realizaciji, publici već uveliko poznate ekipe Državnog posla, “Velika seoba arhivatora”, reditelja Petra Jovanovića zakazana je za 16. februar. Ovo će biti treće izvođenje predstave od njene premijere  2022.godine.

Ekipa koja je svojim humorom obišla  ceo svet u sastavu Dejan Ćirjaković , Dimitrije Banjac  i Nikola Škorić, iza sebe ima blizu 400 izvođenja Državnog posla. Ovoga puta na humorističan način bave se problemom migracija u regionu.

17.01.2023.

Share This