Overload 2019.

 

 

Najveća rok manifestacija na jugu Srbije „Overload“ u Vladičinom Hanu ove godine biće održana od 26. do 28. jula, a publika će  imati prilike da vidi „Partibrejkers“, najavili su organizatori, naglašavajući da će za ostale izvođače  javnost saznati čim budu sklopljeni ugovori.

Ono što je takođe najavljeno je da će prvi dan biti rezervisan za nastup bendova koji izvode elektro i rep muziku, obećavaju i da će program biti još bogatiji , s obzirom na to da će u odnosu na prethodne godine trajati jedan dan duže.

Program je sačinjen u sradanji sa Učeničkim parlamentom Gimnazije „Jovan Skerlić“ pri čemu se vodilo računa o zahtevima publike.

„Overload“ svake godine poseti na hiljade gostiju iz svih krajeva Srbije i regiona, a tada se okupi i veliki broj kampera, za čiji boravak lokalna samouprava obezbedi i besplatno korišćenje bazena na Sportskom centru „Kunjak“, gde je kamp smešten.

Zbog velikog broja posetilaca, ove godine osmišljeni su i novi sadržaji za njih kao i za bajkere.  Na ovoj manifestaciji uporedo se održava i moto skup i bajkerske igre, kada Vladičin  Han ugosti više stotina ljubitelja motora iz zemlje i susednih zemalja.

 

Share This