Ovog četvrtka Only The Poets i YUNGBLUD u Beogradu

 

Foto: Universal Music Serbia

Sve istaknutiji britanski muzički sastav Only The Poets ovog četvrtka stiže u Beograd kao predgrupa YUNGBLUD-a! Uz omiljene muzičke poslastice za svoju publiku, uživo će predstaviti i najnoviju numeru pod nazivom „Crash“, kao i izuzetno zapažen singl „JUMP!“ čiju produkciju potpisuje King Ed. U pitanju je inspirativna, energična numera koja je odmah privukla pažnju slušalaca i postala jedna od omiljenih pesama publike na koncertima.

„Ovo je pesma o trenucima kada treba da sledimo svoje srce uprkos tome što glava govori drugačije. Ceo naš sastav potiče iz radničke sredine i svesni smo da moramo naporno da radimo, stoga nam je stvaranje fandoma putem nastupa uživo imalo najviše smisla od početka. Odvezli bismo se negde i svirali i pred dvoje ljudi, a odazivali smo se i pozive malih festivala. Kad god smo mogli da sviramo, to smo i činili, i iako su u početku to bile male svirke, uvek nam je bilo sjajno zajedno. Kako se priča gradi, tako je i osećaj sve bolji“, izjavio je pevač i gitarista benda Tommy Longhurst o numeri, ali i o putu koji Only The Poets od početka sledi.

Ovaj četvoročlani bend iz Readinga utemeljio je svoj status na muzičkoj sceni i sada je jedan od najtraženijih koncertnih izvođača u Velikoj Britaniji. Vođeni idejom da svoj put grade iz temelja, svirali su na raznim studentskim i kućnim zabavama na početku karijere. Nakon rasprodate britanske i evropske turneje prošle godine, kao i velike turneje gde se sastavu pridružio Lewis Capaldi početkom 2023. godine, Only The Poets su ovog proleća najavili evopsku turneju, uključujući nastupe s YUNGBLUD-om. U sklopu turneje, ovog četvrtka, 13. juna, sastav će posetiti Beograd, gde će u Hangaru nastupiti kao posebni gosti na koncertu YUNGBLUD-a.

Jedan od najuticajnijih alternativnih muzičara nove generacije, umetnik koji se istakao kao glas generacije Z, YUNGBLUD će održati svoj prvi nastup u Srbiji sutra u beogradskom Hangaru. Osim što neprestano istražuje nova područja zvuka i prelazi žanrovske granice kako bi svojom muzikom ujedinio i osnažio mlade ljude, poznat po zaraznoj energiji i pankerskom stavu, čvrsto je utemeljio plesno orijentisani rok 21. veka – ovaj talas brzinom svetlosti dolazi na Balkan i vreme je da YUNGBLUD prvi put zapeva pred beogradskom publikom!

Share This