Pančevo Wrong Fest 2019

 

 

Grad Pančevo će biti domaćin jednog od neobičnijih i drugačijih festivala od ustaljene forme. Wrong Fest je događaj koji će se održati 19. i 20. jula na tri festivalske bine širom grada. 

Pored već najavljenih imena kao što su Dog Eat Dog, God Is An Astronaut, Ritam Nereda, Iskaz, Rolo Tomassi i drugih, organizatori su najavili da se ovoj sjajnoj postavci pridružuju Deez Nuts, Delinquent Habits, Superhiks, Bitipatibi i The Virginmarys.

Ono što izdvaja Wrong Fest osim zanimljive liste izvođača jeste i postavka mesta izvođenja koncerata na tri bine u tri različita kraja grada: Muzej, Reka (Wrong Stage) iGlavni (Right Stage). Do sada održavani festival u Bugarskoj znači i suorganizuciju naših ljudi i Bugara, čitava udružena zajednica grada Pančeva daje podršku događaju.

Dope D.O.D. će nastupiti na Right Stage -u 19. jula, zajedno sa Superhiks i Iskazom, dok ćemo na  Wrong stage -u gledati  The Underground Youth.

Drugog dana festivala na Right Stage-u ćemo čuti DOG EAT DOG, Deez Nuts, Ritam Nereda i Dok7, dok će publika na Wrong Stage-u pored reke uživati uz God is an Astronaut.

Poslednjeg dana festivala hedlajneri na Right Stage-u su Delinquent habits, dok će pre njih publiku zagrejati Smoke Mardeljano, Bvana & Mikri.

U nedelju će se održati specijalni događaj festivala – srpski jazz geniji  Eyot će nastupiti na ekskluzivno dizajniranoj sceni u dvorištu  Narodnog Muzeja Pančeva.

Karte za ceo festival su dostupne po ceni od 2800 RSD, dok će jednodnevne uskoro moći da se kupe po ceni od 1200 RSD. Možete ih nabaviti putem linka: http://www.gigstix.com/wrongfest19?fbclid=IwAR3fQjZG-7NXu2nZa0jT89c-puwKVJcLsckoduA8XEYHPFewkLUo_9D8TT0 ili na prodajnim mestima Gigstix-a.

Share This