Dobra genetika debituje singlom “Simptomi”

 

Foto: promo

Bend iz Gornjeg Milanovca, Dobra genetika, nastao aprila 2019. godine i radi u sastavu: Ivan Kovačević (gitara), Slobodan Vuković (bas), Mirko Šćepanović (bubanj), Milica Vukelić (vokal).

Krajem 2023. godine zaokružili su materijal za snimanje prvog albuma, sa koga su kao prvi singl izabrali pesmu “Simptomi”, koju možete slušati na svim digitalnim muzičkim servisima.

Svojim višedecenijskim sviračkim i autorskim iskustvom, kao i muzičkim afinitetima, ovaj kvartet je doprineo stvaranju novog, originalnog izraza u okviru benda Dobra genetika.

Njihovu muziku je teško svrstati u određeni žanr, jer su pesme, iako objedinjene jedinstvenim zvukom, stilski različite, i osim rokenrola u pesmama se mogu prepoznati različiti umetnički uticaji.

Singl “Simptomi” najavljuje izlazak istoimenog albuma koji će se na svim digitalnim mrežama pojaviti 7.maja (Menart Srbija).

U želji da se na što kvalitetniji način predstave publici na različitim muzičkim manifestacijama u zemlji i regionu, ćlanovi benda Dobra genetika aktivno rade na novim pesmama i planiraju snimanje drugog albuma krajem 2024. godine, kako bi proširili svoj autorski repertoar.

Share This