Đorđe Stijepović predstavlja novi singl i spot „”Everything I Ever Wanted”

 

Foto: promo

Đorđe Stijepović je upravo objavio spot za poslednji singl “Everything I Ever Wanted”. Spot je sam režirao, a snimljen na legendarnoj Malibu plaži Leo Kariljo u Kaliforniji, na kojoj je snimano mnogo filmova, između ostalih i Briljantin.

Pored Đorđa u spotu se pojavljuje i poznati pinup model Tera Džekson (Terra Jackson), trostruki nosilac titule miss Venice Beach. U spotu je vidljivo da Đorđe i Tera reinterpretiraju neke scene upravo iz filma Briljantin. U spotu se jošpojavljuju muzičari Džoš Douv (Josh Jove), gitarista grupa Social Distortion i Eagles of Death Metal, kao i Pol Bojer (Paul Boyear).

Pesmu pored Đorđa, potpisuje i kompozitor Filip Mitrović. Đorđe i Filip su za inspiraciju uzeli Filipovu kompoziciju Arcana, koja je svoju premijeru imala u Karnegi Holu. Pesma “Everything I Ever Wanted” odiše melanholičnim zvukom karakterističnim za muziku Krisa Ajzaka (Chris Isaak) i filmografiju Dejvida Linča, na šta je sigurno doprineo i uticaj serije Tvin Piks kompozitora Anđela Badalamentija, kome je Filip bio dugogodišnji asistent.

Share This