Gitarista Filma Borna Čop saradnjom sa Vedranom Božićem najavljuje prvi solo album

 

Foto: Marina Pešić

Borna Čop, gitarista grupe Film, predstavlja novi autorski singl „Što ćemo sad s tim“, punokrvnu rok pesmu natopljenu snažnim emocijama i gitarskim bravurama legendarnog Vedrana Božića, jednog od najvećih sviračkih imena jugoslovenske rok scene.

„’Što ćemo sad s tim’ je pesma koja za mene ima izuzetnu važnost, stoga sam je odabrao kao najavni singl prvog kantautorskog albuma koji izlazi ove godine”, ističe Čop. “Oduševljen sam sinergijom sa producentom Zvonimirom Domazetom, u čijem vrhunskom studiju upravo ovih dana dovršavamo snimanje materijala”.

Borna Čop posebno naglašava da je ponosan zbog saradnje sa Božićem: “Vedran je istinski velikan rok gitare, moj dragi prijatelj i muzički mentor još od gimnazijskih dana. Njegove solo deonice pesmi daju posebnu vrednost i poveznicu s vremenom najkreativnijeg stvaralaštva u rokenrolu”.

Video spot u režiji Igora Ilića, između ostalog, prikazuje Bornu i njegove saradnike u studiju kao svojevrsnom utočištu od spoljnog sveta, muzičkom ateljeu u kojem nastaju njihova dela koja jedva čekaju da podele s publikom na koncertnim binama, radio stanicama i putem interneta.

Borna je prethodno već predstavio uspešne singlove “Sestro noći”, “Znakovi ljubavi” , “Ljeto ljubavi” i baladu “Svjetla Zagreba”. Neke od navedenih su zadobile toliku podršku slušalaštva u Srbiji da su bile u vrhu top lista Radio Beograda 202.

Share This