Gladni Naučnici objavili novi video spot za pesmu “Stalker”

 

Foto: promo

Beogradska grupa Gladni Naučnici je objavila video spot za pesmu “Stalker”, drugi singl koji najavljuje njihov album “Nova Kosmogonija” (Pop depresija/Kišobran). Prethodni singl benda “Mrtvo klupko” je tipična mračna balada, dok pesma “Stalker” predstavlja povratak izvornom tvrdom rock-u. U pesmi se odnos muškarca i žene predstavljen kao odnos Stalkera (junaka filma Andreja Tarkovskog) i “Zone”, oblasti u koju on vodi ljude iz spoljnog sveta. Za Stalkera, Zona ima magičnu privlačnost, jedino se tu oseća kao da je na mestu gde pripada, gde je prihvaćen i srećan. Istovremeno je Zona, kao što je i žena, misteriozna, čudna i nepredvidiva.

Za realizaciju je odgovorna Nevena Jovanović (scenario, kamera, režija, montaža), a u glavnim ulogama se pojavljuju Simona Kanjevac i Milan Pantelić. U spotu su korišćeni snimci koncerta održanog u novosadskom klubu Foxtrot, snimatelj je bila Dragana Tošić.

Bend uveliko radi na tehničkim detaljima vezanim za produkciju i izdavanje novog albuma. U međuvremenu, album će biti najavljen sa još dva video singla.

Share This