Grupa Artan lili ima novi singl – “Otrov”

 

Foto: Braca Nadeždić

“Otrov” je ime najnovijeg singla i spota grupe Artan Lili, a kao gost u pesmi se pojavljuje Nikola Vranjković.

Video je snimila Romana Slačala a audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili: “Novi singl smo uradili zajedno sa našim velikim prijateljem, kolegom, saborcem i muzičkom zvezdom Nikolom Vranjkovićem. Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i izuzetno smo zadovoljni kako sve zajedno zvuči i izgleda! Verujem da je tema je izuzetno zanimljiva i da je baš ovo doba godine- pravi tajming za jednu ovakvu pesmu.”

“Bilo je pravo uživanje raditi sa Artanima na novom materijalu, u svim fazama ovog procesa- bilo da smo snimali i miksovali zvuk (u studiju, stanu ili vikendici), bilo da smo usaglašavali tekst i druge detalje u vezi sa pesmom i spotom. Artan Lili su jedna od retkih grupa sa ovih prostora koja zna šta radi.” – poverio je Nikola Vranjković- muzičar, tekstopisac, kompozitor, producent i gitarista.

„Otrov“ je osmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma “III” grupe Artan Lili, koji će kao i prethodna dva, biti zajedničko izdanje PGP RTS-a i Jugoton Kroacija Rekords-a.

Nakon singlova „Maca“, „Priča“, „Oud“, „Foliram“, „Pedana“, „Rokenrol posle rokenrola“, „Geler“ i najnovije „Otrov“- ostale pesme i spotove sa gostima koje će svoje mesto naći na trećem albumu- grupa će predstaviti uskoro.

Nakon turneje povodom obeležavanja desetogodišnjice grupe, koju su započeli ove jeseni velikim koncertima u Beogradu i Zagrebu a nastavili širom regiona, Artan Lili na radost publike- njavljuju nastavak koncertih aktivnosti širom Srbije i regiona.

Share This