Grupa Fluentes ima novi singl “Sve je baš tako kako treba bit”

 

Foto: promo

Nova pesma grupe Fluentes „Sve je baš tako kako treba bit’“ sa sobom nosi jednu posebnu posvetu. Napisana je za Goranovu kćer Mariju sa kojom je Goran proveo dane i dane na biciklu. To je pesma koja mu je je tekstualno najbliža i najdraža jer govori o njegovom detetu i njenoj životnoj radosti i veselju.

„Naša nova pesma nastala je prošlog leta kada je moja kći Marija naučila da vozi bicikl te smo se vozali uzduž i popreko Osijekom svaki dan. Ta se tradicija nastavlja i ove godine i uživamo u našim vožnjama. Tekst je došao prirodno, jer usprkos svemu što se događalo tada oko nas u srcu sam znao da je baš sve onako kako treba biti. Sve ima svoje razloge i svaki uzrok svoju posledicu i na kraju je sve to oko nas baš tako kako treba biti.“, rekao je Goran Bošković

Josip Grizbaher je ovu pesmu predivno pretočio u sliku, i kako bend kaže, prepoznao je tačno ono što su želeli reći.

„Nisam inspirisan ovim vremenima, niti se osećam ugodno zbog svega što se događa oko nas, ali sve ima svoje mesto u našim životima i na kraju ono što je važno i bitno to ostaje, toga se sećamo i to nas ispunjava. Nas petorica smo hteli to prikazati i spotom. Prijateljstva, zajedništva i ljubavi su na iskušenju, a mi ovim spotom podsećamo da tako ne treba biti. Imamo jedni druge i kada smo daleko.  Kako bi se sve popravilo dovoljan je lep i sunčan dan, piće sa prijateljima i malo dobrote u glavi i srcu.“, zaključio je Goran.

Share This