Iskaz objavili “Ovde i sad” – Novi video singl

 

Foto: promo

Iskaz je etablirani bend koji iza sebe ima više od decenije iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope.

Sa svoja 4 izdata albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava “The Prodigy”, “Rage Against The Machine” i “Likin Park” , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to. Jedna od osnovnih karakteristika benda su saradnje sa eminentnim muzičarima iz različitih žanrovskih struktura. Tako se između ostalih na njihovim albumima mogu čuti: Ritam Nereda, Elemental, Ničim Izazvan, Goblini, Marčelo, Bad Copy, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Timbe, Struka, Bvana, Mikri, Eyesburn, Sunshine, Guano Apes, Bvana, Mikri, Prti Bee Gee, Dog Eat Dog, Hed PE, Kandžija i drugi.

Danas su objavili svoj novi singl “Ovde i sad” koji će se naći na njiihovom predstojećem albumu “LAVIRINAT”. Priča prati dve ekipe, mušku i žensku koje se jedne večeri u izlasku klade u to ko koga može da pobedi u košarkaškoj utakmici. Narednog jutra se održava utakmica gde ženska ekipa kao iznenađenje dovodi trenera koji je niko drugi do nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica. Mamurna i umorna ekipa muških ima slabe šanse za pobedu…ili…?

Iskaz će 23. marta nastupiti u Aranđelovcu u Hali B Ranch zajedno sa bendovima El Pre3idente i Township Rebellion, dok će 29. marta svirati na proslavi 5. rođendana Highwaystar magazina u Zappa Barci u Beogradu zajedno sa bendom Dram.

Share This