KOIKOI imaju “Misispi” – novi video singl

 

Foto: Katarina Marković

Novi beogradski indie-rock bend KOIKOI predstavio je drugi video singl pod nazivom “Misisipi” sa predstojećeg debi albuma “Pozivi u stranu” koji će biti objavljen 4. juna za izdavačku kuću Moonlee Records.

U pesmi “Misisipi” prepliću se hipnotišuća psihodelija, rokerska eksplozivnost, višeglasna himničnost , ritmička poskočnost i sveopšta napetost, što nudi odličnu podlogu za akcioni spot na “domaćem Misisipiju”, koji je režirao Raško Miljković.

Raško, koji je široj javnosti poznat prvenstveno po dugometražnom filmu “Zlogonje” sa kojim je osvojio brojne međunarodne filmske nagrade, o saradnji sa bendom KOIKOI kaže: “Veliko je zadovoljstvo kad radiš spot za pesmu koja ti se dopada. Još je veće zadovoljstvo kada taj spot radiš sa grupom vrhunskih filmskih autora. Najveće zadovoljstvo je kada se u toku snimanja spota osećaš kao da si se opet vratio u studentske dane i to u sred neke veoma zabavne ekskurzije a onda, zamisli, spot ispadne bolje nego što si inicijalno zamislio. Iako su standardi već u startu bili visoko postavljeni. Veliko hvala ekipi i bendu na pozitivnoj energiji, mukotrpnom radu i na veri u sumanitu ideju.”

Share This