„LoFi“ – novi singl Ivana Jegdića

 

Foto: promo

Beogradski kantautor Ivan Jegdić objavio je novi singl „LoFi“ u izdanju Mascoma.

Jegdić je jedinstveni autor koji se u svojim pesmama, između ostalog, prilično oslanja na istoriju, religiju, mitologiju kreirajući sopstveni umetnički univerzum. Poslednjih godinu dana intenzivno radi na novim pesmama u kojima je primetna promena u zvuku.

O novom singlu Jegdić je izjavio: „Moj novi singl „LoFi“ je kratka, ljubavna pesma o rastanku koja je nastala brzo i davno. Ona će biti deo predstojećeg EP-a na kom sam malo više koketirao sa drugim žanrovima kao što su lo-fi hip-hop, indie rock. Trudio sam se da malo promenim proces nastanka pesama i da dobijem nešto što će se u većoj meri razlikovati od sentimenta prvog albuma“.

Ivan je oko sebe okupio saradnike koji su njegovoj muzici dodali nekoliko novih, osvežavajućih nijansi.

„Imao sam privilegiju da sarađujem sa Savom Tomićem i Matijom Pešićem, iz benda Keni nije mrtav, koji su radili na muzici i aranžmanu i ponosan sam na to što smo napravili. Nadam da će se pesma svideti i publici,“ kazao je Jegdić.

Novi singl „LoFi“ Ivana Jegdića je od petka, 31. maja dostupan na svim striming servisima, a video možete pogledati na njegovom YouTube kanalu.

Share This