Miach predstavlja novu post prekid himnu koja osvaja na prvo slušanje

 

Foto: Ana Cindrić

Nakon što je ‘svemirskom’ saradnjom sa Hiljsonom Mandelom na pesmi “NLO” osvojila radijski etar, YouTube trending, kritiku i publiku te zaradila nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvezda Miach predstavlja novu pesmu “SMS”.

“SMS” je, kako kaže Miach, empowering post prekid pesma, nastala u još jednoj sjajnoj saradnji sa producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), a koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvatanju vlastite vrednosti.

“Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirisana nekim prethodnim iskustvima. Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uvo za kojeg se nadam da će ljudi pevati i nakon pesme se bolje osećati!”, ispričala je Miach.

Pesmu prati i video spot koji vizuelno savršeno nadopunjuje estetiku pesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić. “Spotom smo hteli još dodatno naglasiti snagu pesme te se kroz ceo spot provlači mračnija estetika. Moram pohvaliti i ostatak tima stilistkinju Lorenu Gečević, MUA Doru Rešetar i frizera Frana Brunovića koji su savršeno upotpunili svaki look.”

Share This