Natali Dizdar novim letnjim hit singlom “Dobro je sve” najavljuje album

 

Foto: promo

Nakon što je singlovima “Zadnji dan ljeta” i “Ocean” postavila visoke standarde za letnji hit, Natali Dizdar odlučila je nastaviti niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pesmu – Dobro je sve!

Singl je dodatno začinila vrućim fotografijama sa plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost – izlazak njenog novog albuma “Zadnji dan ljeta” koji možemo očekivati – kako sam naslov kaže – 22. septembra 2024. godine.

“‘Dobro je sve’ je za mene nekako savršen opis leta, a i zahvalan moto za život. Pesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro da se na kraju i nije našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promenilo.

Na LP-u se inače nalazi na poslednjem mestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22.9.2024.” – rekla nam je Natali.

Pesma “Dobro je sve” nastavak je saradnje Natali sa Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album “Zadnji dan ljeta” dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osećaju koji čitavo delo prenosi. Iako se radi o ploči pravih letnjih hitova – svi oni dolaze sa dozom nostalgije i melanholije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osećaj – zadnjeg dana leta.

“Osim što sam uvek srećna kad neki projekat uspemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svežinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mesta tamo negde sa početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi sa Rokom i Hrvojem, biti deo njihovog kreativnog haosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja saradnja.” – osvrnula se Natali na novi album i otkrila malu tajnu: “Posebno sam srećna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate – na poslednji dan leta. Nakon izlaska singla Natali očekuje i bogata letnja turneja.

Pesma je dostupna na svim streaming servisima.

Share This