“Negativac” novi video singl sastava Hadži prodane Duše

 

Foto: Youtube

Bend Hadži prodane duše, pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru, predstavio je novi video singl “Negativac“. Ovo je prvi singl koji je užički bend objavio posle debitantskog albuma “Racionalna manjina“ koji su osvojili kao pobednici Gitarijade.

Ekipa u sastavu: Vojislav Lazić  (vokal, gitara), Milan Jevtović (bas), Vladimir Radović (gitara) i Uroš Rakonjac (bubnjevi) najavila je novu pesmu kao svoj “najintigantniji projekat“.

“Veoma nam je drago što imamo priliku da posle pauze izazvane pandemijom možemo da predstavimo novi materijal na kome smo radili. Već se uveliko radi na  aterijalu za novi album koji ćemo uskoro najaviti”, poručuju članovi benda Hadži prodane duše.

Pesma je snimljena u studiju P3, tonski snimatelj je bio Ivan Petrović, dok je za mix i mastering uz njega zaslužan i Nikola Vranjković. Spot je režirala Jovana Avramović, scenario je napisala Irena Parezanović, art direktor i direktor fotografije bila je Ana Melentijević, za produkciju bio je zadužem sam bend, za izvršnu produkciju Ikonija Jeftić i Aleksa Borković, dok su uloge u spotu tumačili Đorđe Živadinović Grgur, Andrea Đina Ržaničanin, Mia Jovanović, Ivana životić, Miloš Janjić, Aleks Zain i Tijana Gal.

Publika će moći uživo da čuje numeru “Negativac” 3. jula na koncertu benda u Gradskom kutlurnom centru Užice, a uz njih će nastupati i Volt Pop, Mehanizam i Brat.

Share This