Novi singl grupe Detour “Kao ptica let” najavljuje novi album

 

Foto: promo

Stihovi su kojim Detour započinje svoj novi let, novo putovanje u nove materijale. Prvi singl „Kao ptica let“ sa njihovog nadolazećeg sedmog albuma, na prvu osvaja i uvo i srce. Tekstom posebno emotivni, ali ritmom letnje razigrani Detour još jednom pokazuju zašto su miljenici urbane publike.

Autor pesme i frontman benda Nenad Borgudan iskreno kaže kako mu je teško da priai o svojoj muyici i kako je najsretniji kada slušaocii sami daju interpretaciju Detourovih pesama.

„Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa istom smo se radošću upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živeti i dalje postoji dokle god se mi toga sećamo.“- Kaže nam Nenad Borgudan koji je rediteljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

„Spot stiže uskoro, a Gonzo, kao naš provereni partner savršeno razume viziju pesme.“- rekao nam je Nenad i otkrio da bi spot za pesmu mogli videti već sredinom juna. Letnji hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskom maniru donosi dozu pozitive i optimizma.

I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne stofe i melodiju.

A osim što će novi hit singl Detoura odjekivati radijskim etrom i osvojiti digitalne servise bend će ovo leto svirati širom regiona Tako ih nakon rasprodatog Beograda očekuju koncerti u Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Stari Gradu na Hvaru, Matuljima, Rapcu i brojnim drugim gradovima.

Upustite se u novi let sa Detourom i pesmu pronađite na svim digitalnim servisima.

Share This