Novi singl Marka Todorovića – “Ne traži me”

 

Foto: promo

Danas, tačno u 18 časova, na YouTube kanalu izdavačke kuće Fidbox premijerno je emitovan novi video spot Marka Todorovića za pesmu “Ne traži me”, za koju je on napisao i muziku i tekst, dok aranžman i produkciju potpisuje Dragoš Momčilović.

Ovo je drugi najavni singl za album prvenac mladog kantautora iz Valjeva, nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog za pesmu “Ruski štim”.

Budući album nosi naziv “Sa tobom, bez tebe”, a u formatu CD-a i na digitalnim platformama će ga objaviti Fidbox 28. juna ove godine.

Marko Todorović je rođen u Valjevu 1995. godine gde je završio osnovnu i srednju školu. Nakon toga upisuje Fakultet savremenih umetnosti – odsek gluma, u klasi profesorke Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića. Diplomirao je 2018. godine. Igrao je u domaćim serijama “Radio Mileva”, “Vreme smrti”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”. Vodio je dokumentarnu emisiju “Vitezovi naše slobode” Srpske naučne televizije. Prošle godine je za Fidbox objavio EP sa četiri pesme na digitalnim platformama, a za manje od mesec dana mu, osim CD prvenca, izlazi i prva knjiga poezije “Noći u pisanoj formi”. Imao je veoma zapažen nastup na “Fidbox Spring Festu” koji je nedavno održan u Domu omladine Beograda. Trenutno živi i radi u svom rodnom Valjevu.

Share This