Novi video singl sastava KAL – “Eh, što si tuđi”

 

Foto: promo

Novi singl i spot grupe KAL je premijerno prikazan 24.06 2022. na You Tube kanalu grupe i izazvao je ogromnu pažnju i more pozitivnih reakcija.

Pesmai nspirisana balkanskom tradicionalnom muzikom, muzikom koja je , kao i sva muzika KAL-a, isprepletana odličnim ritmom i prožeta čistom emocijom, pisana srcem i donesena dušom. Ovakva fuzija koja uspeva da spoji tradiciju i savremenost i da opiše ljubav, da vas razneži i ponese da igrate i da želite da je slušate iznova i iznova, sigurno zaslužuje mesto na plej listama svih generacija.

Video priča koja prati pesmu je smeštena u epohu i zaista pojačava emotivni doživljaj ovakve kompozicije. Dragan Ristic iz sastava KAL nas svaki put iznenadi svojom kreativnošću i sposobnošću da spoji nespojivo i da to dovede do savršenstva.

Godine iskustva u muzičkoj industriji su ga dovele do toga da bez greške oseti puls publike i da im donese iskrenu radost bez potrebe da pravi kompromise i da podilazi trendovima, jer to je on, sazdan od emocija koje prenosi svima koji slušaju njegovu muziku i svi oni koji prvi put čuju njegovu muziku, bivaju trajno inficirani sastavom KAL i ta uzajamna ljubav i zavisnost je upravo ono što Dragana tera da nam svakom svojom pesmom donese novo uzbuđenje.

Share This