Pašče Prekuče iz Užica prvim singlom „Sprega“ najavljuje album

 

Foto: promo

Novo ime domaće hip hop scene Pašče Prekuče objavio je prvi singl pod nazivom „Sprega“ sa nadolazećeg albuma Nego Šta!

Na lokalnoj sceni poznat po radu u bendu Dead Man’s Bells, autor ovog projekta Aleksa Nenadić navodi da se pomenuta numera, koju dodatno upotpunjuje gostovanje Skreč Majstor Ljubana, odmah po nastajanju izdvojila, kako muzički tako i po temama kojima se bavi, kao najpogodnija za prvo predstavljanje publici: „Spregom sam želeo da, nadam se nepretenciozno, iznesem dva aktuelna psiho – socijalna „kvara“ modernog homo sapiensa koja su refrenom pesme jasno definisana. Takođe, album je instrumentalno i tekstualno raznolik, što svaku pesmu pa i Spregu čini, na određeni način, jedinstvenom.”

Pašče ovom prilikom najavljuje i izlazak drugog singla na Youtube – u pod nazivom „Decenija čiste ljubavi“ koji je zakazan za 15. septembar, dok će album Nego Šta! ugledati svetlost dana 22. septembra na svim digitalnim striming platformama pod izdavačkom kućom Infinity8Music. Prema rečima autora, album će biti vizuelno propraćen različitim fotografijama, koje pojedinačno imaju za cilj da simbolično reprezentuju svaku od pesama.

Snimanje vokala, miks i mastering pesme, kao i ostatka albuma, rađeni su u Infinity8Studio-u u Užicu, pod audio – inženjerskom palicom Željka Jocića.

Share This