Prva pesma naslednika Balaševića i Dedića

 

Foto: Void Media

Kada se volja, entuzijazam, znanje i drugarstvo udruže onda se može sve. Upravo je to dokazala nova pesma „Edenski cvet“.

Dejan, Uglješa i Lule su deo ekipe koja se svakodnevno druži i iz toga i znanja kojeg svi pojedinačno poseduju proizašla je jedna od najdivnijih pesama koja se pojavila na našim prostorima u poslednje vreme.

To je prvi od mnogo projekata koje će uraditi tandem Uglješa Petković, Aleksandar Lule Lukić i Dejan Đurašinović. Za prvu pesmu izabrana je pomenuta „Edenski cvet“ koja odiše Lulovim tekstom, Uglješinim refrenom i Dejanovim spotom, a najčešći komentari na istu su „Otkad je preminuo Balašević nisam čuo ovako nešto dobro“. To je valjda dovoljan razlog da je poslušate, zar ne ? Mada moramo priznati da imaju i primese Arsena Dedića i Šerbedžije. Ali na vama je da procenitet.

Zajedno sa Lulom glavnu ulogu je igrala Sara Pavlović. Za aranžman, mix I master je zadužan Dragoš Momčilović iz Muzičkog studija D. Direktor fotografije je Tamara Stojanović, kostimografkinja je Jovana Bauk, scenografkinja Helena Blagojević, a glumac sa kraja spota Nikola Dragojević. Za montažu i color je takođe, osim spota, zadužen Dejan Đurašinović, koji se zahvaljuje i svima drugima koji su doprineli u realizaciji ovog spota i pesme na bilo koji način.

Uskoro se može očekivati još dosta zanimljivih projekata od strane ovog trojca.

Share This