Prvi video singl Marka Todorovića za pesmu “Ruski štim”

 

Foto: studio Beograd

Na YouTube kanalu izdavačke kuće Fidbox premijerno je emitovan video spot Marka Todorovića za pesmu “Ruski štim”.

Pesma je snimana u muzičkom studiju “D”, muziku i tekst je uradio Marko Todorović, dok aranžman i produkciju potpisuje Dragoš Momčilović.

To je prvi video singl sa EP albuma “Sa tobom, bez tebe – vol. 1” koji će biti objavljen 5. maja 2023. godine na svim svetski relevantnim digitalnim platformama za distribuciju muzike u izdanju Fidboxa.

Marko Todorović je rođen u Valjevu 14.11.1995. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu. Nakon toga upisuje Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma, u klasi profesorke Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića. Diplomirao je 2018. godine.

Muzikom se bavi od 2011. godine i sa svojim bendom S.O.S.R. je svirao na brojnim festivalima (HillsUp, Rockanje, Unfest, Tešnjarske večeri…) kao predgrupa mnogim poznatim domaćim izvođačima od kojih su neki Generacija 5, Yu Grupa, Goran Bare i Majke, Bjesovi, Atheist Rap…

Igrao je u domaćim serijama “Radio Mileva”, “Vreme smrti”, “Urgentni centar”, “Sinđelići”. Vodio je dokumentarnu emisiju “Vitezovi naše slobode” Srpske naučne televizije (sadašnje Brainz TV).

Trenutno živi i radi u Valjevu.

Share This