Raški bend DE SAD? donosi “Sladoled” za vrele dane

 

Foto: promo

Bend ‘DE SAD? je objavio spot za pesmu Sladoled. kao i prethodni i ovaj spot je u napravljen u saradnji sa VUK MULTIMEDIA.

‘DE SAD? je punk rock bend iz Raške za sad je snimio jedan album na kojem se nalazi pomenuta pesma. Uveliko rade na novim pesmama koje izvode uživo na nastupima. Zbog obaveza nekih od članova benada bend nije bio koncertno aktivan tokom proleća, ali će zato publika moći da ih vidi tokom leta u Aranđelovcu 23. i 24. jula u okviru festivala “Aranđelovac Zove“ kao i na „Liberty Fest“ u Raški koji se održava 27-28 jula.

Kako je zaštitni znak benda šimpanza sa baroknom perikom i mladežom, sve pesme benda mogu se opisati kroz ovaj karakter – često majmunsko ponašanje ljudi, nekad kroz komičan, sadistički, ili beznadežan stav, bilo da se radi o ljubavi, politici, ratu, nekom pojedincu, ili bilo čemu drugom. Ovaj vizuelni identitet nije samo estetski izbor, već simbol koji istražuje dubine ljudske psihe i društva.

Novi spot i pesma “Sladoled” nas vodi na putovanje kroz vlastite demonske lavirinte, dok nas šimpanza podseća da smo svi mi samo majmuni u kostimima, lutajući kroz svet koji ponekad izgleda kao apsurdni cirkus.

Svaku pesmu prati i grafički prikaz tako i ovog puta za pesmu Sladoled je grafički obradio strip crtač Darko Nikolić iz Leskovca.

Share This