Realna ljubavna priča u novom spotu Dejana Gvozdena

 

Foto: Dragan Ristić

Dejan Gvozden ovih dana privodi kraju snimanje svog prvog solo albuma, čiji izlazak sa nestrpljenjem očekujemo. Do sada smo mogli da čujemo dva singla:  “Svedok jutra”,  i  “U tvojim očima”, koji nagoveštavaju da će budući album biti višeslojna, raznovrstna i punokrvna pop pesmarica.

 Prvi spot “ U tvojim očima”, izašao je zimus, a za retro disko pop numeru, “Svedok jutra”, Dejan Gvozden je čekao dugo toplo leto Prava letnja kompozicija dobila je svoju romantičnu vizuelnu pratnju,  snimljenu u bajkovitim predelima Stare planine.

Odabrane lokacije spota, Garni hotel Mali Predah i prelepi pejzaži Stare planine, verno dočaravaju realnu ljubavnu priču. Pored Gvozdena, u spotu se pojavljuje i njegova supruga, modna dizajnerka Vladana Veljković.

Za režiju, snimanje i montažu bio je zadužen Dragan Ristić,za  stajling Vladana Veljković, a aranžman i pesmu  uradio je Dejan Gvozden u saradnji sa muzičarem Vladislavom Dopudjom.

“Divna atmosfera je vladala na setu, zaista smo zadovoljni i zahvalni svima koji su učestvovali  i podržali našu kreativnost. Prve reakcije su odlične,drago nam je da se spot dopada publici” – izjavio je Gvozden.

Solo album Dejana Gvozdena će izaći na jesen u izdanju Menarta.

Share This