Sunshine najavljuje novi album singlom “Frka gori”

 

Foto: youtube

Samo što su obeležili ,,30 ‘dina na betonu“ velikim rasprodatim beogradskim koncertom, kultni beogradski krosover/rep sastav Sunshine objavio je novu pesmu i spot ,,Frka gori“. Pesmom ujedno najavljuju i novi album.

Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novom pesmom i dignu frku pred festivalsku sezonu.

,,Frka gori“ treća je najava albuma koji Sunshine planira da objavi do jeseni. Snimljen je u saradnji sa Funklessom, novim funk projektom koji potpisuje Lesa SMF.

,,Ideja o pesmi je krenula spontano kad mi je Lesa SMF a.k.a. Funkless pustio neki njegov demo gde je pevao kao Dino Dvornik. Oduševio me je! Već sam imao gotovu matricu koju sam radio sa producentom Ivanom Petrovićem i eto, frka gori! Frku je digla i Nikodia koja svira klavijature i prateće vokale“, kazao je povodom izlaska novog singla i spota Bane Bojović, frontmen grupe Sunshine.

Pored muzike i spot je „zahvaćen požarom“.

,,Ekipa iz The Code produkcije posebno je razgorela frku spotom u kojem moja ekipa odmerava snage sa ekipom Funklessa, i na ulici pokušava da reši konflikt nastao oko jedne sofisticirane devojke na koju se svi ,,lože“. Frka gori i u noćnom klubu i na ulici, jer ipak smo 30 ‘dina na betonu“, dodaje Bane i pored novog singla i spota najavljuje bogatu koncertnu prolećnu i letnju sezonu.

Share This