Superpaun debituje singlom “Na vrhu brega”

 

Prvi singl beogradskog benda Superpaun, pod nazivom “Na vrhu brega”, objavljen je za mladu etiketu Glitch Records i nalazi se na svim streaming servisima: https://fanlink.to/na-vrhu-brega.

Prema rečima benda pesma “Na vrhu brega” je ostvarenje sponatne priče pune sinhroniciteta, sudbinskih podudaranja i trenutaka koji se poklanjaju publici kroz pesmu. ‘Pesma, koja je do tada postojala samo kao kostur, oživela je na putovanju, neočekivano, kada se refren sam javio u stihovima: “Daj mi ključeve od svega”. Iza upečatljivog refrena stoji vrlo konkretna scena u kojoj su članovi benda na zajedničkom druženju na vikendici gde ne mogu da pronađu potrebne ključeve. Ova životna situacija je sačuvana u tekstu, koji je objedinio njihovu prvu autorsku pesmu ljubavne tematike, koja u sebi prožima motive strasti, davanja i sebičnosti’ navode članovi benda.

Kao i mnogi bendovi beogradske scene i oni su svoje gnezdo našli u BIGZ-u, u muzičkom studiju Sova, Superpaun su Vanja Stojanović (bubanj), Petar Prica (bas gitara), Stevan Vinter (gitara/prateći vokal), Željko Dakić (gitara) i Vladimir Šulović (vokal).

Saradnja Kontre i izdavačke kuće Glitch Records je deo Kontra Mentorskog programa sa željom da se podrži i osnaži izdavaštvo, mlade izdavačke kuće i autorski projekti u regionu. 

Share This