Vizelji uvereni da imaju najbolji domaći spot svih vremena

 

Foto: promo

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na sceni trenutno, Vizelj, koji je krajem prošle godine predstavio dugoočekivani studijski album Ne vidim te od dima, sada predstavlja i sedmi singl sa pratećim video spotom ovoga puta za pesmu “Radijacija”.

Bend je sa novog izdanja do sada objavio već šest singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije.

“Sada smo uvereni da imamo jedan od najboljih spotova svih vremena na ovim prostorima, ako ne i najbolji” – rekao je bend o svom spotu za svoj sedmi singl “Radijacija” sa njihovog, širom regije priznatog, drugog studijskog albuma Ne vidim te od dima. “Ovo je kratka priča o tome kako smo se osećali kad smo se više puta izgubili u nepoznatom gradu na turneji. Nikola Romčević je naš omiljeni reditelj i smatramo ga praktično članom benda” – izjavio je bend dodatno o radu na spotu sa Romčevićem, dok Romčević skromno izjavljuje: “Hvala Vam što ste gledali”. Uloga direktora fotografije je pripala Milošu Radovanoviću Migovcu, dok je producent spota bio Nikola Uzelac

Novi album je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvoizdatu kompilaciju možete slušati ovde.

Share This