Vrane kamene objavile novi singl „Naopak“

 

Foto: promo

Kao najavu za predstojeću koncertnu sezonu beogradski bend Vrane kamene predstavio je publici novi singl “Naopak” propraćen i video spotom.

Beogradski alternativni garažni rock bend Vrane kamene dobro je poznat domaćim ali i regionalnim ljubiteljima rock zvukaTrenutnu postavu čine: Aleksandar Pejičić (vokal, gitara), Igor Panić ( gitara), Igor Vrbica ( gitara) Ivan Mizdrak (bas gitara) i Aleksandar Todosijević (bubanj). Do sada su snimili album “Svih ovih godina” ,kao i bezborj singlova,a ujedno se privode rad i na svom drugom albumu.

Pred publikom je sada i „Naopak“, singl koji će se naći na albumu „Bezumlje i mrak“ čiji se izlazak očekuje krajem godine. „Prigrlite slobodu i ona vas neće izneveriti.“ kaže o singlu „Naopak“ frontmen Vrana kamenih Aleksandar Pejičić. Kao specijalni gosti se na ovoj pesmi pojavljuju Marina Bošković (Prateći vokali) i Miloš Perić (Usna harmonikai) a za kvaliet zvuka i ovog puta odgovoran je Nemanja Popović (Studio Viša klasa) dok su se za sjajan video pobrinuli ljudi iz MLADE+Lyrics Video Production-a, a neizbežna tehnička podrška i ovog puta je bio Predrag Pejić (Studio Bumerang).

Share This