Rundek i „Kluboslavija“ za završetak prvog dana MMF-a

 

Foto: promo

Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u našem regionu, počeo je juče, 11. avgusta na Divčibarama.

Pop duo Dolores otvorio je osmo izdanje ovog butik festivala, nakon kog su na Glavnu binu u podnožju ski staze stupili rokeri iz grupe Bjesovi. Prvo veče MMF-a obeležilo je nastup Rundeka & Ekipe, koji zajedno sa 2500 posetilaca pevali i plesali uz stare, ali i hitove sa poslednjeg albuma. Žurka je spektakularno završena uz MKDSL-a i njegovu „Kluboslaviju“, koji je ljubitelje miksovanog jugoslovenskog rok, pop, ali i narodnog i etno evergrina zagrejao na planinskom „densfloru“.

Festivalske kapije se u subotu, 12. avgusta, otvaraju u 12.00, od kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat kreativni, naučni, avanturistički i sportski program. Drugi dan MMF-a obeležiće, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i Prti Bee Gee, a za dobar elektronski zvuk biće zaduženi momci iz White City Soul-a, Dirty Hairy, DJ Chivare i Đorđije Stajkić. Na najmlađoj bini, Brezi 12. avgusta će nastupiti Milovan i prijatelji, Funkier Project, Nevena Jeremić i Luton&Šćepine vragolije.

Foto: promo

Festival traje do nedelje, 13. avgusta, kada će ovogodišnje izdanje Mountain Music Festa zatvoriti Peđa Radović i DJ Velle.

S obzirom na popunjenost smeštajnih kapaciteta na Divčibarama, organizatori skreću pažnju svim posetiocima da mogu besplatno da kampuju u neposrednoj blizini samog festivala.

Karte se i dalje mogu kupiti na tickets.rs, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Share This