Sarajevska Divanhana odložila veliki beogradski koncert i celu turneju za jun

 

Foto: promo

Grupa Divanhana, koja je krajem ove sedmice trebalo da održi koncerte u Bogradu, Zrenjaninu i Velikoj Plani, je u dogovoru sa svim organizatorima pomerila svoje nastupe za sredinu juna. Tragični događaji, koji su protekle nedelje uzdrmali ljude u Srbiji, a i širom regiona, razlog su zbog kojih se odlažu mnogi kulturni događaji. Tuga, bol i neverica su i dalje dominantno osećanje sa kojim se srećemo. To je razlog zbog koga je ova popularna neosevdah grupa odlučila da je primerenije ostaviti sve koncerte za sledeći mesec.

„Dugo smo čekali i na koncert u Beogradu i promociju našeg albuma „Zavrzlama“. Svaka proba je bila ispunjena radošću. Ali kako sa bine isijavati radost, u ova vremena kad je ova strašna tragedija koja je unesrećila i zgrozila toliki broj ljudi. Čak i oni koji nisu direktno pogođeni saosećaju i misli su im uz one koji su izgubili svoje najdraže“- poručuju članovi benda.

Koncert u Beogradu u MTS Dvorani se pomera za 17.juni, a pre toga će biti održani koncerti u Zrenjaninu i Velikoj Plani, a publika će uskoro biti obaveštena o tačnim terminima za održavanje ova dva koncerta. Svakako,karte kupljene za koncert 12. maja u MTS Dvorani i 13. maja u Dvorani Kulturnog centra u Zrenjaninu važiće i za nastupe u junu.

Divanhana se zahvaljuje svojoj publici na razumevanju i podršci.

Share This