Šou se nastavlja u Hali Pinki – Veliki koncert Queen Real Tribute 14. oktobra

 

Foto: promo

Ovaj planetarni rock spektakl svečano će posle mnogo godina koncertima ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća muzička svetska imena kao sto su Status Quo, Ginger Baker, Uriah Heep, Rory Gallagher, Billy Cobham,  John McLaughlin, Larry Coryell, Paco de Lucia, Demis Roussos, Jack Bruce i mnogi drugi.

Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravaganca i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u legendarnom prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju „kosmičko“ veče!

Zato, iskoristite priliku i budite deo ovog muzičkog spektakla.

Queen Real Tribute čine profesionalni muzičari koji su u svojim karijerama svirali sa najvećim i najpoznatijim muzičkim zvezdama sa prostora bivše Jugoslavije. Okupljeni oko ljubavi i strasti prema muzici grupe Queen, započeli su pre 16 godina neverovatno putovanje  u želji da odaju počast i sačuvaju sećanje na jedan od najvećih bendova svih vremena kao i na preminulog, neponovljivog, harizmatičnog Fredija Merkjurija. U periodu od 2006. do 2008. godine održali su brojne koncerte širom Evrope i u kratkom roku postali jedan od najvećih Queen tribjut bendova na svetu.  Njihov kvalitet odmah je prepoznat, te su vrlo brzo pristigle i brojne ponude od promotera širom planete koje su dodatno doprinele njihovoj sjajnoj internacionalnoj reputaciji. Tokom godina posvećenog rada, osvojili su čitav svet, od Južne Amerike do Dalekog istoka. Vrtelo se ludo i brzo  Nemačka, Austrija, Španija, Francuska, Brazil, Rusija, Kina, Južna Koreja, Estonija su samo neke od zemalja u kojima su nastupali.

2017. godine započinju Queen Real Tribute Symphony turneju, nastupajući u pratnji simfonijskog orkestra i hora. Ovaj šou doživeo je veliki uspeh, koncerti širom Balkana i Evrope bili su rasprodati, a usledila je saradnja sa simfonijskim orkestrima iz Moskve, Vladivostoka, Kine.

Pred samu pandemiju Queen Real Tribute odsvirali su mamutsku turneju u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj uključujući 68 gradova za samo 70 dana.

I ne staju…jer… SHOW MUST GO ON!

Ulaznice za koncert u prodaji su po ceni od 1500 RSD na prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na www.tickets.rs. Na veče koncerta, na ulazu u Halu Pinki, ulaznice će moći da se kupe po ceni od 2000 RSD.

Share This