Stand-up legenda Džimi Kar ponovo u Beogradu

 

Foto: promo

 

Džimi Kar, najpoznatiji Netfliksov komičar 16.11.2022. ponovno stiže pred srpsku publiku. Nakon punih šest godina u mts Dvoranu dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala. Njegov nastup 2015. je bio vrlo uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netfliks specijala.

Kar je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput “Tonight Show”, “The Late”, “Late Show” i “Late Night sa Konanom Obrajanom”. Britanski Gardian ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Kar može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

Nastup 16.11.2022. u beogradskoj mts Dvorani počinje u 20:00 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina. Ulaznice se mogu naći na blagajni mts Dvorane i preko Tickets.rs.

20.09.2022.

Share This