Sutra počinje Rockam Dorćol 3 festival u Dorćol Platzu

 

Foto: promo

Rockam Dorćol 3 ove godine održaće se 17. i 18. novembra na Dorćol Platzu i ugostiće regionalne zvezde Gorana Bareta i Majke, Daliborovo Granje i beogradski bend Sharks, Snakes & Planes. Treće izdanje Rockam Dorćola prati oprobani koncept od prošle godine: susret muzičara iz regiona i beogradske publike u srcu Dorćola – u Dorćol Platzu.

U petak, 17. novembra,pred nastup Gorana Bareta i Majk,i nastupiće grupa Lipov Loud, a u subotu, 18. novembra, Daliborovom granju i grupi Sharks, Snakes and Planes pridružiće se Peri Lemi Bas.

Podsećamo da su Goran Bare i Majke su u martu rasprodatim koncertom u Domu omladine Beograda u okviru Kontakt konferencije pokazali svoju nespornu koncertnu jačinu! Da će neočekivano biti i u Dorćol Platzu 17. novembra takođe je sigurno, jer se radi o bendu koji ne poznaje norme, koji menja poznate koncepte, ali publiku uvek gleda direktno u oči. Još snažniji stižu na treće izdanje Rockam Dorćol festivala, jer su posle 30 godina na vinilu objavili jedan od ključnih album regionalnog rokenrola ’90-tih godina. Album ,,Razdor” je upravo objavljen kao vinilno reizdanje. ,,Budi ponosan”, ,,Fantastična vatra”, ,,Krvarim od dosade” i mnoge druge pesme sa ovog izdanja Goran Bare i Majke nam oživljavaju u Dorćol Platzu, uz ostale hitove koji dovode do kolektivne emotivne katarze. U Beograd stižu na vrhuncu koncertnog raspoloženja, neposredno pred najveći šou u karijeri, koji ih očekuje u Areni Zagreb.

Ulaznice za prvo veče Rockam Dorćol 3 festivala u okviru koje nas očekuje koncert Gorana Bareta i Majki i Lipovog Louda, dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na Tickets.rs. Aktuelna cena ulaznica je 2.000 dinara, a na ulazu u Dorćol Platz, na veče koncerta, koštaće 2.500.

Druge večeri trećeg izdanja Rockam Dorćol festivala nastupiće idejni tvorci i domaćini festivala, Sharks, Snakes & Planes i Daliborovo Granje. U subotu, 18. novembra, Sharksi će proslaviti 10 godina od izlaska EP-ja ,,Nebeska mehanika”, a sa njima će veče obojiti koncertna atrakcija iz Čakovca – Daliborovo granje, inače ,,povratnici” u Dorćol Platz. Pre godinu i po dana napravili su spektakl dannima unapred rasprodatim koncertom, i vraćaju se na bis!

Ulaznice za drugo veče Rockam Dorćol 3 festivala u okviru kojeg nas očekuje koncert grupa Sharks Snakes & Planes, Daliborovo Granje i Peri Lemi Bas, dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs po ceni od 1.200 dinara. Na ulazu u Dorćol Platz, na veče koncerta, koštaće 2.500.

U prodaji je i festivalski komplet ulaznica po ceni od 3.000 dinara.

Share This