The Bad Week – promocija albuma “It is how it is”

 

Foto: promo

Album”It is how it is” je sniman 2023. i 2024. godine u Multimedia Music studiju (Beograd). Ton majstori bili su Nebojša Brdarić i Luna Škopelja. Mix i master radili su Boris Jovanović i Boris Krstajić @ Master Blaster Studio. Gostujući muzičari na albumu su Nenad Patković (bas gitara i električna gitara), Luna Škopelja (glas), Ana Kovačević (glas) i Irena Ševarlić Nejgebauer (glas).

“Album govori o ličnim iskustvima i osećajima koji nas takvi kakvi jesu inspirišu zanastanak pesama koje se nalaze na njemu, i zbog toga album nosi takav naziv”Tako je kako je” – “It is how it is”“ navode članovi benda i dodaju: “Priča o spoznaji konačnosti jednog ljudskog života izbog toga na koji način doživeti ljude oko sebe, voleti ljude oko sebe i kakoim pružiti nežnost i poštovanje koje zaslužuju”.

Na promociji u Multimedia Music Record Store The Bad Week odsviraće pesme sa novog izdanja, a odmah nakon toga, svoj novi album predstaviće i publici u Kraljevu (14.6.Thrill Bar Galery), Inđiji (15.6. Kuća Piva) ali i u Zagrebu (21.6. Route 66).

Album”It is how it is” bićedostupan po promotivnoj ceni.

Share This