The Bad Week promovišu album koncertima u Novom Sadu i Beogradu

 

Ilustracija: Nikola Pantić

U julu 2020. godine, u Dunavskoj ulici u Novom Sadu, usni harmonikaš se pridružio gitaristi da svojim zvukom zajedno bogate grad. Malo posle toga skupini je prišao bubnjar i tad je rođen The Bad Week. „Zajedničkom svirkom i okupima objedinili smo zvuk ulice u album koji smo nazvali ’So it Was’. Album ima 11 pesama i priča o svakodnevnim temama u kojem se ljudi prepoznaju“ kažu članovi benda i dodaju: „Cilj albuma je da kroz njega širimo sreću i da kako nam je to bilo uručeno, ’nekom ulepšamo dan’“.

Album „So it Was” koji će uskoro biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music, The Bad Week će najpre promovisati u svom gradu.

Nastup u Foxtrotu u Novom Sadu zakazan je za 20. maj od 21.30. Bendu će se ovom prilikom na sceni pridružiti i Nenad Patković, koji je gostujući muzičar na albumu kao i Milan Kerezović Keckec. Ulaz je 300 dinara.

Ilustracija: Nikola Pantić

Nekoliko dana kasnije, 26. maja u 20h, nastupiće u kulturnom centru Božidarac u Beogradu. Ovog puta kao stalna postava benda The Bad Week. Ulaz je slobodan.

Članovi benda, Strahinja Jajić (vokal, gitara), Stefan Stefanović Gile (usna harmonika) i Danijel Seethaler (bubnjevi/kahon) najavljuju i svirku u pabu Lazino tele početkom juna, ali to nije sve: „Tokom leta ćemo nastaviti sa promocijom albuma na svirkama i festivalima.  Među njima su i Festival uličnih svirača u Novom Sadu i Troto Art fest Banjaluka“ dodaje bend.

Share This