Veliki rođendanski koncert Goblina

 

Foto: promo

Malo je koncertnih prostora u kojima Goblini nisu svirali tokom tri decenije, a atrijum Beogradskog sajma je posebno inspirativan prostor, idealan za početak rođendanske turneje Istinite priče. Ovo će biti prilika da armija fanova, po kojoj su Goblini poznati, vidi i čuje bend u dosad neviđenom ambijentu na najvećem koncertu do sada.

Prvi kontigent ulaznica je dostupan na svim prodajnim tickets.rs mestima po ceni od 1000 dinara (1000 za 1000). Posebno dizajnirane karte je moguće kupiti u Metropolisu (Makedonska 21) i Felix Shop-u (TC Sremska). Za ovaj koncert važe i ulaznice kupljene za koncert koji je planiran u Belexpo centru 18. aprila 2020. godine.

Muzička Istinita priča grupe Goblini počela je 1992. godine u Šapcu. Za trideset godina postojanja, bend je objavio šest studijskih i tri „živa“ albuma i odsvirao na stotine koncerata. Iako su odavno izašli iz okvira underground scene, i danas sa istom energijom sviraju na najvećim binama u regionu ali i u malim, klupskim prostorima. Koncert u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna predstavlja krunu njhove dosadašnje karijere.

„Budite deo naše zajedničke istinite priče – vidimo se na Beogradskom sajmu 25. juna. Ima nas!“, poručuju Goblini pred koncert.

Share This