Voodoo Popeye – Stereoporoza

Fidbox, 2024.

Osmi studijski album zemunskog umetnika i repera Voodoo Popeye-a pod nazivom “Stereoporoza” od danas je u prodaji u formatu CD-a i na digitalnim platformama pod etiketom izdavačke kuće Fidbox.

Album je nastao u produkciji MK Art studija i u koautorstvu sa Markom Kovačem.

Voodoo Popeye je već blizu trideset godina prisutan na ovdašnjoj sceni, jedna je od najvećih rep zvezda u regionu i autor legendarnih hit pesama – Karantin, Otmičar, Katrin, Nije ti fazon, Kalambur…

Na novom albumu se nalazi čak 15 pesama, a tri su već bile najavni singlovi za album (Otmičar II, Mozga zapaljenje, Dobra namera).

Danas je objavljen i četvrti singl i video spot za radio edit verziju pesme Tarzan, za koju je muziku uradio Armand Mesaroš, a autor teksta je Voodoo Popeye. Pesma govori o štetnosti dopinga i drugih nedozvoljenih sredstava u sportu i životu uopšte, na jedan šaljiv način karakterističan za Voodoo Popeye-a.

Popularni reper najavljuje brojne koncertne promocije albuma. Nedavno je imao sjajan nastup na Fidbox Spring Festu u Domu omladine Beograda, a za 24. maj zakazan je njegov koncert u Domu kulture u Novom Sadu.

Share This