Wind Rock Fest, drugi po redu, od 30. jula do 2. avgusta u Vršcu

 

Manifestacija koja je prošle godine, okupila veliki broj publike, na odličnim koncertima, održaće se i ove godine, u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca. Ono što je novo, to je promena naziva manifestacije u “Wind rock fest”, jer po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru i u skladu sa tim organizatori žele da i festival ima potpis i karakteristike Vršca.

Prošlogodišnju trodnevnu manifestaciju posetilo je oko 8000 gostiju (kako iz Srbije, tako i iz susedne Rumunije) koju su uživali u vrhunskoj rok muzici velikog broja bendova, kako mladih i neafirmisanih, tako i iskusnih veterana domaće rok scene ( Kerber, King Foo, Jorgovani, Primitai, Riblja Čorba).

Ove godine u Vršcu nas očekuju nastupi bendova Hladno pivo, Partibrejkers, Iskaz, Tanja Jovičević, Bayat i Plavi ptičić, Zona Katastrofe i Start Making Sense.

Bayat je alternativni rock bend, predvođen Milošem Bajatom, učesnikom mnogih pevačkih emisija, i pevačem čuvene Gneracije 5.

Odlični muzičari, iz više poznatih bendova ( Atheist Rap, Partibrejkers, Veliki Prezir,…) okupljeni u bend Plavi ptičić, vratiće nas rok hitovima, u 60-te i 70-te godine 20. veka.

Takođe, tu je još jedan predstavnik Novog Sada, Zona Katastrofe, a vršačku scenu predstaviće bend Start making sense.

Pančevački Iskaz će nam predstaviti svoj novi singl i podariti nam dobru energiju, kako oni znaju.

Za one koji vole mekši zvuk, tu je nastup Tanje Jovićević i Oktobra 1864.

Kao glavne zvezde ovog festivala, predstaviće se legendarni Partibrejkersi, predvođeni Canetom i Hladno Pivo, čuveni pankeri iz Gajnica.

Ulaznice za festival, po promo ceni od 1000 dinara, možete nabaviti:
– Rock klub “Čađava furuna nova”, Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17 (preko puta stare autobuske)
– Porukom u inbox stranice festivala
– Putem telefona: +381601344129

Share This