Zbog velikog interesovanja i dodatni termin gala koncerta “Disney 100”

 

Foto: promo

 

Zbog velikog interesovanja, zakazana su dva datuma gala događaja “Disney100: koncert” u mts Dvorani 05. i 07. novembra u 19.30, a sada je otvoren i dodatni termin, kako bi u programu mogli da uživaju svi ljubitelji “čuda” koje obeležava 1oo godina. Tako će gala koncert pored prvobitnog termina 05. novembra u 19.30h biti održan i par sati ranije u 16.30h.

Na gala koncertu nastupiće Simfonijski orkestar RTS, pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića, a od pevača će u koncertnom spektaklu učestvovati : Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević. Svi oni su, osim Marka Luisa i Ivane Peters do sada učestvovači u domaćim Disney sinhronizacijama.

Tokom Disney 100 koncerta, ansambl Simfonijskog orkestra RTS zajedno sa maestrom Bojan Suđićem i pomenutim solistima izvešće preko 20 kultnih Diznijevih pesama koje obuhvataju više generacija. Na koncertu će biti predstavljena muzika i inserti iz omiljenih animiranih klasika kao što su “Mala sirena“, „Uspavana lepotica“, „Aladin“, „Lepotica i zver“ tako i u izvedbama savremenih Diznijevih naslova „Zaleđeno kraljevstvo“, „Priča o igračkama“, „Enkanto: Magični svet“

Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike.

Produkcija Disney100: Koncert zajednički sprovode MCF MegaCom Film, distributer Disney filmova za Srbiju i mts Dvorana po licenci kompanije Disney Concerts.

12.10.2023.

Share This