„1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ Josipa Dujmovića

 

Foto: promo

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene.

Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

Neke od istaknutih ličnosti sa regionalne rok scene o knjizi su rekle: 

„Fascinantno je kako se Josip Dujmović potrudio da sakupi u jednu zabavnu knjigu skoro sve priče, anegdote i legende o rokenrolu koje smo saznalvali tokom života. Ova knjiga je obavezno obrazovno i pre svega veselo  štivo za sve stare ili mlade rokere.“ Momčilo Bajagić Bajaga.

„Nisam siguran jeste li sve ovo želeli da znate, ali sam siguran da ćete čitajući ove retke puno toga saznati i usput se dobro zabaviti, često s osmehom od uveta do uveta. Preporučujem!“ Siniša Škarica, rok muzičar, diskograf i publicista.

„Zabavno i neobično, a u isto vreme vrlo vredan dokument kako za starije tako i za nove generacije.“  Dino Šaran, Letu štuke.

„Uživao samu svakom trenutku čitanja. Ovo je blesavi skup bizarnih, duhovitih, nastranih ali i istorijski važnih događaja. Hrpa zabavnog znanja. Ova knjiga je kao papirni fliper XXI veka. Svetli i tiltuje.“ Petar Janjatović, rok novinar i publicista

Knjiga „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ dostupna je na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online na www.multimedia-music.com.

Share This