U nedelju počinje II Festov Demo fest – rok za prijave produžen do sredine januara

Nakon uspešnog Demo festivala koji je klub Fest organizovao 2017., klub Fest  novim bendovima ponovo daje priliku da pokažu šta znaju na jednoj od najboljih “klupskih” bina u gradu i bore se za vredne nagrade.

RAMPA pobednici BARF9

Sinoć je u Domu omladine Beograda završeno finale devetog izdanja Beogradskog autorskog rok festivala. Svi posetioci festivala imali su priliku da uživaju u fantastičnoj svirci takmičarskih i revijalnih bendova. 

U nedelju finale BARF 9 – poznata satnica festivala

Finalno veče festivala BARF 9 održaće se 15. decembra u 19.30h u sali Amerikana Doma omladine Beograda.  Pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa nastupiće Majdan, Lagana sreda i Rock. 

Poznati finalisti BARF9 – vidimo se 15.decembra u Domu omladine!

U finalu Beogradskog autorskog rok festivala – BARF nastupiće deset takmičarskih bendova. Finale je zakazano za 15.decembar u 19.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda a u revijalnom delu programa nastupiće Majdan, Lagana sreda i Rock. 

Počinju prijave za „II Festov Demo fest“

U nedelju, 1.decembra, počinju prijave za drugo izdanje „Festovog Demo festa“. Kvalifikacione večeri održavaće se u klubu Fest u Zemunu u toku januara i februara, polufinalne večeri i finale planiraju se za početak marta 2020.godine, a pobednike festivala očekuju vredne nagrade.

BUNT ROK Festival u Vršcu

Osam bendova BUNT ROK FESTIVALA RTS- a stižu uskoro u Vršac!

Otvoren konkurs za BARF 9

Udruženje Rok Muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.

Održano finale prvog Mobil Demo festa... LouD je pobednik

Završen je prvi Mobil Demo Fest. Originalan, nov i svež, ni po kakvom uzoru, već po stavu da rokenrol danas nije, kao što nikada nije ni bio, samo muzika, već kompletan doživljaj koji jedan bend ili izvođač mogu da ponude. Na bini. U video spotu. U kontaktu s publikom. U poruci. U načinu života.

Mobil Demo fest finale

Finale festivala Mobil Demo fest i 3. rođendan portala Headliner.

Mobil Demo fest

Pogledajte spotove svih učesnika Mobil Demo Festa i glasajte za one koji vam se najviše sviđaju!

Rokerijada 2019.

Ćlanovi žirija su ponovo imali težak zadatak. Poznati finalisti “Rokerijade 2019”, koji će 30. avgusta 2019. godine.

BUNT rok stage na Belgrade Beer Festu 2019

Na posebnoj „Bunt rok bini“ publika ovogodišnjeg beogradskog „Bir festa“, čak pet večeri zaredom, od 14. do 18. avgusta, moći da uživa i uz muziku 30 najzapaženijih bendova i autora „Bunt rok festivala RTS- a“!

BUNT ROK stage na festivalu Rock Village 2019.

Specijalna BUNT rok bina na ovogodišnjem Rock village festivalu.

Novi demo festival - prvi Munzik fest

Od 19. do 21. jula na Letnjoj pozornici na Zemunskom keju biće održan prvi Munzik fest – festival demo bendova.

Titan demo fest

Otvoren je javni konkurs za učešće demo bendova na prvom TITAN Demo Festu koji će se održati u Kosjeriću od 01. do 03. avgusta 2019.

4. Suvača Demo FEST

U subotu, 13. jula neprofitabilno udruženje muzičara “Suvača demo fest” organizuje originalni muzički događaj – 4. Suvača demo fest.

Bagdalski rock okršaj

U sred jula (subota, 13.) stiže nam i najnepretenciozniji srpski rokenrol festival – „Bagdalski rock okršaj“ sa punim lajn apom opasno dobrih grupa.

Mobil Demo fest

Portal Headliner.rs pokreće jedinstveno i originalno off&online takmičenje autorskih bendova – MOBIL DEMO FEST!

Pobednici 53. Gitarijade BendOver i Sanutarium

Beogradski sastav Bendover pobednik je 53. Zaječarske gitarijade, po oceni stručnog žirija kojim je predsedavao Zoran Aleksić. Sa druge strana, po izboru publike, najbolju svirku priredio je bend Sanitarum iz Beograda.

Lagana sreda pobednik 5. Bunt rok festivala

Oštra konkurencija od 12 bendova učinila je napetim finale 5. „Bunt rok festivala“ iz kojeg je bend „Lagana sreda“ izašao kao pobednik, dok su drugo i treće mesto zauzele grupe „Karpo“ i “Zero Two”.

Peti Bunt Rok Festival od 10. aprila

Radio-televizija Srbije i emisija „Bunt” već pet godina organizuju „Bunt rok festival” – jedinstveni televizijski demo festival poznat po tome što se predstavljaju i takmiče nove, neafirmisane grupe i autori.

Share This