A.N.D.R. – pratim se.

Kontra, 2023.

Sa novim singlom “pleši mi.” producent A.N.D.R. po prvi put pojavljuje se kao vokalni izvodjač. Ovo nije jedini razlog zašto je ova pesma značajna za stvaralaštvo ovog umetnika.
Ovim singlom A.N.D.R. predstavio nam je svoj novi zvuk koji se vodi idejom da se “pravila” u muzici moraju kršiti da bi nastalo nešto autentično. Obojene harmonije, uz ritam koji ne dozvoljava da mirujete savršeno podržavaju Andijin vocal koji je produciran na veoma unikatan način. U refrenim nam skakutava vokalna linija aludira na ples I dobar provod. Takodje, ovom numerom A.N.D.R. najvaljuje svoj drugi studijski album pod imenom “pratim se.” koji će još detaljnije dočarati slobodu i unikatnost ovog umetnika.

Na albumu ćemo imati prilike da čujemo još 3 numere sa A.N.D.R. vokalom, ali i 6 numera sa gostima koji su već poznati domaćoj publici. Marko Mandić,Sajsi MC I Iva Lorens verovatno nisu prvi izvodjači koji vam padnu na pamet kada čujete producenta A.N.D.R. Ova fuzija će vas raspametiti. Pored ovog nesvakidašnjeg spoja, na albumu “pratim se.” našli su se I Andrijini večiti saborci Retrospektiva sa numerom koja potpuno izlazi iz okvira na koje ste navikli od ove pop grupe.

Spoj koji verovatno možete da zamislite i mnogi su priželjkivali da čuju, Oli Pop i A.N.D.R.. Svakako će vas iznenaditi u kom smeru su otišli sa ovom zajedničkom numerom. Ovom prilikom će nas A.N.D.R. upoznati sa jednom mladom umetnicom koju nećete prestati da slušate. U Pitanju je Jana Djordjević koja će se po prvi put predstaviti kao Nekonaj na pesmi koja će vam obeležiti kraj leta.

Uz singl “pleši mi.” plešemo do Septembra kada ćemo na naše plejliste dodati još 9 autentičnih pesama koje nam je pripremio producent i izvodjač A.N.D.R.

Share This