Crvena jabuka održala koncert u punoj mts Dvorani

 

Foto: Bojan Nikolić

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u mts Dvorani, a čak pet od prvog održanog koncerta u kultnom prostoru (2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupio je večeras pred punom salom mts Dvorane, time započinjući koncertnu sagu od tri martovska koncerta u Beogradu. Crvena jabuka je dokazala da je predstavnik bosanskog pop rok talasa koji “ne prolazi” Beograđane. Koncertu su prisustvovali i poznati par Novak Đoković i Jelena Đoković sa svojim roditeljima.

Foto: Bojan Nikolić

Beograđani su puni žara  i uvek spremne emocije za poznati sastav dočekali bend, od prvih taktova čuvenog hita Sa tvojih usana, kojim je bend započeo koncert osme martovske večeri, otvarajući seriju od tri zakazana koncerta u organizaciji mts Dvorane. U 35 pesama bogatom repertoaru našle su se ove večeri sve generacije, pevajući s punom emocijom samo neke od hitova poznate grupe, koliko je moglo da stane u tri sata svirke, koja je čini se i nakon tog vremena bila prekratka za fanove Crvene jabuke.

Foto: Bojan Nikolić

Da se, kao što je više puta ponovio, iznova raduje susretu sa beogradskom publikom, frontmen Dražen Žerić Žera je dokazao uz bend koji čine tri gitare, dve klavijature i bubanj… kada je baš onako kako ih publika najviše voli- u elektrik- rokenrol maniru,  izveo hitove „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Zovu ulice“; „Dirlija“, ali  i pesme novijeg datuma.

Foto: Bojan Nikolić

Žera se u par navrata i obratio svojoj publici ne krijući da uživa u emociji koju deli sa njima toliko decenija unazad. Ples sa publikom i neprikosnovene vibracije koje su vidu vira sve vreme nosile prisutne, u sali u kojoj se temperatura popela na vrhunac sredinom večeri, obeležili su koncert, time najavljujući i sutrašnju  žurku sa čuvenim bendom, ali i onu zakazanu za 21. mart.

Foto: Bojan Nikolić

Share This