„Filmski matine“ za najstarije sugrađane od 15. do 31. decembra u mts Dvorani

 

Foto: promo

 

Najstariji sugrađani moći će od 15. decembra do 31. decembra da uživaju u besplatnim filmovima u mts Dvorani, u okviru projekta pod nazivom „Filmski matine“ koji se organizuje u saradnji Ministarstva kulture Republike Srbije i mts Dvorane.

Naše bake i deke imaće priliku da se vrate na mesto svog detinjstva i mladosti, u nekadašnju Dvoranu Doma sindikata, a predviđene projekcije počinju svim danima u prepodnevnim terminima od 11 i 12 časova u dve bioskopske sale.

Na repertoaru Matinea za najstarije sugrađane naćiće se popularni filmovi koji su prikazivani ove godine u bioskopu te će seniori moći da pogledaju propušteno.

Filmsko uživanje biće omogućeno uz raznovrstan repertoar koji čine sledeći filmovi: Rez, Linija, Na margini, Magnetna rezonanca, Zločin je moj, Zvezde u podne, Nova igračka, Zločini budućnosti, Osam planina, Neizmernost, Broker, Dvostruka prevara, Zauvek mladi, Majka i sin, Pacifikacija, Plavi kaftan, Pod zvezdama, U noći 12. oktobra, Jedno lepo jutro, Nevini, Tori i Lokita, Kolibri, Prenosna vrata, Madam di Bari, Velika avantura mačke Ru, Pričaj sa mnom, Tuđa deca, Sveti pauk, Sent Omer, Prošli život, Bučerov prelaz, Hurija i Što se bore misli moje.

Bioskopske karte su besplatne, uz obaveznu prethodnu rezevaciju. Broj besplatnih karata tj. rezervacija, ili samo preuzimanja karata je ograničen na dve karte po osobi.

15.12.2023.

Share This