Kiza Bluza The Band – Kao da ne postojim

Fidbox, 2023.

O danas (14.07.) je u formatu CD-a i na svim relevantnim digitalnim platformama u prodaji novi album Kiza Bluza The Band-a “Kao da ne postojim”, koji je objavila diskografska kuća Fidbox.

Album sadrži 13 pesama, muziku, tekstove i aranžmane za sve pesme je napisao Zoran Mladenović, koji potpisuje i muzičku produkciju albuma, stvaranog u periodu od 2019. do 2022. godine.

Postavu Kiza Bluza The Band-a čine Mario Milićević (bubnjevi, perkusije, prateći vokali), Nebojša Vasiljević (bas gitara, prateći vokali) i frontmen benda Zoran Mladenović (gitare, glavni vokal), sva trojica iz Zaječara.
Zoran Mladenović (1975) u ranoj mladosti počinje da svira gitaru i formira pank bend KoalicijA, a 1988. nastaje njegova nova grupa Jelizaveta Bam sa kojom je, po odluci žirija, pobedio na Zaječarskoj gitarijadi 1999. godine.

Nakon rada sa još nekolicinom bendova Mladenović (koji sada živi u Čačku) formira Kiza End Bluza Bend, sa kojim, nakon desetogodišnjih brojnih koncerata širom Srbije, 2015. godine objavljuje album prvenac “Ponovo mlad”, samo u digitalnom formatu, a nakon toga ova rok grupa dobija svoj aktuelni naziv.

Pesma sa ovog drugog albuma “A šta to čekamo” ušla je u polufinale konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2023.

Promotivne koncertne aktivnosti Kiza Bluza The Band-a u Srbiji i regionu počinju na jesen ove godine.

Danas, tačno u podne, na YouTube kanalu Fidbox official premijerno je emitovan prvi video singl sa novog albuma za pesmu “Magla manira”, koji je režirala Iva Plavšić.

Share This