Lust 4 Thrust – Da li si spremna za let?

Samostalno izdanje, 2023.

Lust 4 Thrust, hard ‘n’ heavy bend iz Novog Sada, objavio je svoj prvi studijski album “Da li si spremna za let?”.

Lust 4 Thrust je bend nastao 2019. godine u Novom Sadu, a nakon nekoliko izmena u sastavu ustalio se u formaciji koju čine Goran Mekić – Meka (gitara), Miloš Damnjanović – Pop (gitara), Ivan Žuža – Žule (bubnjevi), Branislav Gudurić – Bane (bas) i Nino Tamindžija (vokal). Oni su uspešno stvorili svoj prepoznatljiv stil koji odlikuje high gain zvuk, stoner i grunge rifovi, agresivan bubanj, veoma raznovrstan vokal, kao i provokativni tekstovi.

“Da li si spremna za let” predstavlja rezultat dugotrajnog rada i kreativnog procesa benda Lust 4 Thrust. Ovaj album donosi deset pesama koje obrađuju najrazličitije aktuelne teme kao što su nasilje nad ženama (Plen), religija (Ja sam tvoj Bog), stanje sistema u državi (Kriza morala), bolesti zavisnosti (Zver u tebi), ali i muško – ženskih odnosa (Da li si spremna za let?, Poslednji pozdrav). Pesme su na srpskom jeziku, uz izuzetak pesme Leader, koja je upliv u englesko govorno područje.

Foto: promo

Bend je do sada izbacio i dva muzička spota, za Plen i Ja sam tvoj Bog, dok su za ostale pesme urađeni lyrics videi koji se mogu videti i čuti na YouTube kanalu benda.

Lust 4 Thrust u svoju biografiju upisuju i činjenicu da su bili finalisti Zaječarske gitarijade 2022. godine a do sada su se izborili za svoje mesto na novosadskoj alternativnoj sceni kroz energične nastupe koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovim albumom čine sledeći korak i žele preneti istu strast i eksplozivnost koju publika doživljava na njihovim koncertima. “Da li si spremna za let?” će zadovoljiti očekivanja publike, ali takođe pružiti i novo iskustvo slušaocima koji tek upoznaju bend.

Album je trenutno dostupan za slušanje i gledanje na Youtube kanalu benda (@lust4thrust), kao i na sajtu benda kao besplatan download.

Za više informacija o Lust 4 Thrust i njihovom prvom albumu “Da li si spremna za let”, posetite njihovu službenu web stranicu, kao i društvene mreže.

Share This