MC Sajsi – Sve mi je problem

video singl

 

 

Piše: Milan B. Popović

 

Opasna je nokaut borba između dva domaće vrhunske hip hoperke ELI DŽEJN iz Prokuplja koju obožavam, njenu hrabrost, odvažnost, brutalnost, gang gang stajl, smelost, moć sklapanja kalambura i moćnih rima pa i otvorenih stihovnih rola, i energiju, i sa druge strane mikrofona, Mc SAJSI, o kojoj sam pisao još od njenih početaka, ranih radova,  pre nego što je postala estradno poznata i in i vrh riba u rep cool komercijalnoj struji koja mi nije toliko bliska ili ne palim PINK TV dovoljan broj puta (ne palim ga uopšte)..

Mc Sajsi je novim singlom i video spotom i dalje oštra na jeziku, jebozovna, eksplicitno perverzna, žonglira sa stihovim i rečima i provocira i to joj dobro ide i to mi se zaista dopada. Neću više pisati o njoj jer iskače iz frižidera.

Tekst: Sajsi MC Vokali: Sajsi MC, Tijara Muzika: Danilo Crnojević -Thicc boi Mix & Master: Mihajlo Đorović Recording: Nikola Stanojević

VIDEO Camera & Color grade : Aleksandar Anđelković Montaža: Danilo Pantović Produkcija: Tijana Savić, Aleksandar Starčević Velika zahvalnost: Maša Đorđević Make up: Lazar Radovanović Hair: Aleksandar Dramićanin Zahvalnost “Zappa Bar”-u na gostoprimstvu.

Moje rokersko i repersko srce bi bilo presrećno kada bi Mc Sajsi i ELI DŽEJN uradile duet i video spot i da to bude jedno jebanje mlade majke u sitne sate na kubni u slavu rep i hip hop umetnosti.

Volim ih i podržavam obe i navijam za njih. Retke su pripadnice ženskog pola koje imaju muda kao njih dve.Ovo, naravno, shvatite isključivo i samo kao- KVALITET PLUS i pohvalu! Toliko od mene, od srca! Najrokerskijeg , mogućeg!

Share This